Totalentreprise

Hos Tømrermester Jørgen Pedersen står vi klar til at håndtere enhver form for totalentreprise i blandt andet Bjerringbro, Viborg og Silkeborg. Vi kan tilbyde en totalentreprise i forhold til ethvert byggeri, ombyggeri og tilbyggeri, men også i forhold til enhver form for større eller mindre renovering.

Vi sikrer en tilfredsstillende totalentreprise gennem dialog

​Vi sikrer dig en tilfredsstillende totalentreprise gennem en konstruktiv dialog, en omhyggeligt udformet aftale for entreprisen og en løbende kommunikation undervejs for at imødekomme alle dine behov og ønsker inden for de aftalte rammer og det aftalte budget.

Vi repræsenterer alle håndværkergrupper i en totalentreprise, idet vi har et tæt samarbejde med elektrikere, blikkenslagere, murere og andre specialister inden for deres fagområder.

Vi kommer gerne forbi og drøfter behovet for totalentreprise

​Du er meget velkommen til at drøfte dine tanker og dine ideer med os, så vi sammen kan lave nogle stregtegninger og få omsat ideerne til nogle konkrete rammer, der kan danne grundlaget for en eventuel totalentreprise. Det er langt nemmere at forholde sig til, når der ligger en tegning på bordet.

Det vil ofte være nødvendigt med en byggetilladelse og dokumentation for korrekt arbejde ved en større totalentreprise. Vi vil naturligvis være behjælpelig med ansøgning om den eventuelle byggetilladelse og det øvrige papirarbejde.

Du er velkommen til at ringe på telefon 23 60 61 58, men du kan også skrive på e-mail jp@pbyg.dk, hvis du ønsker at drøfte en eventuel totalentreprise, herunder en gennemgang af dine muligheder inden for dine økonomiske rammer.