Renovering og reparation

Hos Tømrermester Jørgen Pedersen kan vi tilbyde en mindre reparation eller en gennemgribende renovering af din facade, døre og vinduer, gulv, tag eller hele dit hus og ejendom. Det vil ofte føre til større eller mindre besparelser på varmeregningen og en bedre udnyttelse af husets kvadratmeter.

En renovering vil føre til et flottere og mere praktisk resultat, men vi kan i samme forbindelse lave nogle praktiske moderniseringer og tilpasninger, så du bliver endnu mere glad for din bolig.

Vi tilbyder vejledning inden vi starter med renovering

​Du kan med fordel søge råd og vejledning fra os, inden du begynder at overveje, hvorledes du ønsker den kommende renovering udført. Vi kan samtidig finde en løsning på den kommende renovering, der matcher dit budget.

Vi er uddannede håndværkere, og når du bruger os, er du derfor sikret et professionelt og energivenligt snedker- og tømrerarbejde til din renovering eller byggeprojekt. Derved er du altid sikret et godt resultat, når du skal have renoveret.

Vi hjælper hvis din renovering kræver byggetilladelse

​Ved en større renovering kan der kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet bliver korrekt udført. Her hjælper vi dig naturligvis med ansøgning om den eventuelle byggetilladelse, herunder med de dokumenter som skal vedlægges ansøgningen.

Ring til os på telefon 23 60 61 58, eller skriv på e-mail jp@pbyg.dk, hvis du vil høre om dine muligheder for renovering og et eventuelt uforpligtende tilbud. Vi kommer overalt, men primært i Bjerringbro, Viborg og Silkeborg.