Nybyggeri

Kontakt os hos Tømrermester Jørgen Pedersen, hvis du skal have lavet nybyggeri i blandt andet Bjerringbro, Viborg og Silkeborg. Vi udfører alle former for og snedker- og tømreropgaver samt totalentrepriser ved renovering og nybyggeri.

Det nye bygningsreglement gør nybyggeri nemmere

​Med det nye bygningsreglement (BR08) er reglerne ændret, så du kan bygge på en større del af din grund. Dertil kommer, at småbygninger må være bredere og højere. Derved er det blevet lettere, ligesom der er kommet flere muligheder for husejere.

Vi tilbyder alle former for nybyggeri. Det kan være en ny terrasse til huset eller sommerhuset. Det kan være en carport til bilen, eller det kan være en udestue eller vinterhave, så du kan få mere ud af for- og efteråret.

Vi varetager total- og fagentrepriser ved nybyggeri

​Vi kan også varetage total- og fagentrepriser ved nybyggeri af helt nye fritidshuse, parcelhuse og erhvervsejendomme. Ved fagentrepriser kan vi stå for alt snedker- og tømrerarbejde så som døre og vinduer.

Vi har oparbejde stor erfaring med nybyggeri, og derfor kan vi sikre dig det bedste resultat, når der skal bygges. Vi kan i samme forbindelse være behjælpelig med råd og vejledning i forhold til dine ønsker og dit budget.

Kontakt os på telefon 23 60 61 58 eller på e-mail jp@pbyg.dk, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.​