Tilbygning

Muligheden for at udvide din bolig med en tilbygning, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er større, end du måske forestiller dig.

Mange muligheder med en tilbygning

​Med det nye bygningsreglement (BR08) fra 2008 er dine muligheder for en tilbygning blevet bedre. Det er blandt andet blevet tilladt at bygge på en større del af grunden, og udhuse må nu være op til 2,5 meter i højden. De må også være bredere.

Vi tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde samt totalentrepriser i forbindelse med en tilbygning. Det kan være en overdækket terrasse med blomsterespalier, en tagetage med hems til børnene eller en kombineret garage og værksted. Vi hjælper gerne, når du ønsker at udvide din bolig.

Vi kan varetage forskellige former for total- og fagentrepriser i forhold til opførelse af en tilbygning til et fritidshus, et parcelhuse og en erhvervsejendom.

Vi har stor erfaring med tilbygninger i Viborg og Silkeborg

Vi har gennem 10 år tilegnet os stor erfaring med tømrer- og snedkerhåndværk i forbindelse med enhver form for tilbygning. Derfor kan vi altid sikre dig et godt resultat, når du skal have bygget til. Vi tilbyder i samme forbindelse at være behjælpelig med råd og vejledning i forhold til dine behov og dit budget.

Kontakt os på telefon 23 60 61 58 eller på e-mail jp@pbyg.dk, såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud på en tilbygning i Viborg, Silkeborg, Bjerringbro og omegn.​